Civil gazdálkodás képzés - Nyíregyháza

Az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság és az Inspi-Ráció Egyesület partnerségi együttműködésében folyó TÁMOP-5.5.3-08/02-2008-0029 számú szervezetfejlesztési program keretében elérkezett a következő lépés, a Civil gazdálkodás képzés (akkreditált képzés PL-4319), melyre ezúton hívunk meg.
 

A képzés keretei:18 óra (1*3 napban).
A 3 napos képzés két időpontja közül minden szervezet maga választhatja ki azt az időszakot, mely jobban megfelel számára:

  • 2010. szeptember 7. (kedd) – szeptember 9. (csütörtök) várhatóan naponta 9-19:00 óráig. Helyszín: Park Hotel –Nyíregyháza, Tölgyes út 68.
  • 2010. október 1. (péntek) – október 3. (vasárnap) várhatóan naponta 9-19:00 óráig. Helyszín: Tavi Tündér Panzió – Ibrány, Nagyerdő u. 4.

Kiket várunk? 
Azon szervezetek képviselőit, akik a szervezetfejlesztési folyamat indulásakor jelezték a képzésen való részvételi szándékukat (s a képzésen részvétel szerepel a fejlesztési tervben).
Részvételi feltételek
A képzésen való részvétel ingyenes. A képzésen résztvevőknek menüs ebédet biztosítunk, útiköltséget nem áll módunkban téríteni. Igény esetén szállás biztosítását vállaljuk, de nem kötelezően bentlakásos a képzés.
Minden résztvevő kézhez kapja a képzés munkafüzetét.
Regisztrálás
A regisztrálás a mellékelt jelentkezési lapon történik, amit kérünk augusztus 25-ig visszajuttatni az alábbi elérhetőségek valamelyikére:

  • postacím: Első Nyírségi Fejlesztési Társaság, 4400 Nyíregyháza Damjanich u. 4-6.,
  • email: nyirsegicivilhaz@enyft.hu
  • fax: 42/402-115

Minden résztvevőnek külön jelentkezési-felvételi lap kitöltése szükséges.