Szövet - civil közösségi oldal

Elkészült a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány legújabb fejlesztése, a SZÖVET civil közösségi oldal!
A SZÖVET a Nonprofit Önarckép kibővített verziója: nem pusztán adatbázis, hanem közösségi oldal civilszervezeteknek, munkatársaiknak, önkénteseiknek, támogatóiknak, kurátoraiknak, vezetőiknek, tagjaiknak és így tovább.
* Egy hely, ahol a civilszervezetek könnyen és praktikusan adhatnak hírt magukról, és követhetik a számukra érdekes regisztráltak híreit, információit.
* Egy olyan felület, amelyen keresztül a civilszervezetek és a civil szektorban dolgozók kapcsolódhatnak egymáshoz.
* Egy eszköz, melyen keresztül a sok-sok taggal rendelkező egyesületek vagy a sok-sok önkéntest megmozgató szervezetek, alapítványok hatékonyan tarthatják a kapcsolatot munkájuk során tagjaikkal, önkénteseikkel. 
A SZÖVET egy lehetőség arra, hogy szakmai hálók, műhelyek épüljenek az interneten, hogy kialakuljon a civilszektor „mátrixa”, és ezzel is segíthessük a tájékozódást, az összefogások születését a szektoron belül.
Kedves Kolléga!
Kérünk, hogy légy Te az elsők között, aki kipróbálja a SZÖVET-et, és kérünk, hogy az eleinte együtt járó gyerekbetegségeivel együtt is használd örömmel ezt az új lehetőséget. Megköszönnénk, ha szánnál az idődből negyedórát arra, hogy regisztrálod magad az oldalon, és kipróbáld a rendszert. Ezután szervezetként is lépjetek be, amihez szükség lesz a Nonprofit Önarckép civilszervezeti adatbázisban megadott szervezeti email címre és az adatbázisba belépéshez szükséges jelszóra. Ha a szervezet már szerepel az adatbázisban, akkor nem kell újra regisztrálni, viszont fontos leellenőrizni, hogy a szervezeti adatlapon egy érvényes email cím van-e megadva.
Ahhoz, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, szükségünk van az első visszajelzésekre, a véleményedre, így nagyon várnánk írásos észrevételeidet a Szövet működésével kapcsolatban.
Az regisztráció és a belépés itt indul: www.nonprofit.hu/szovet
Várjuk megtisztelő véleményedet, észrevételeidet a szovet@niok.hu címen.
A NIOK  Alapítvány csapata